Luxlite

 

Лукслайт 

 

 

Нека да се представим:

LUXLITE е основана през 1991 г. и е със седалище във Великото херцогство Люксембург. Заедно с нашите партньори “Феникс” и “Torchlite” сме специализирали в  производството на крушки с  най-високо качество в продължение на повече от 10 години.

Бързото развитие на автомобилни светлини

призовава

за постоянно разширяване и обогатяване на нашия опит. Ние ще ви помогнем, като произведем най-добрите възможни светлини за всякакви пътни условия, предлагайки широк спектър от различни видове автомобилни крушки.

 

Безопасност чрез ясна видимост трябва да бъде амбицията на всеки един производител на автомобилни крушки в света.

Излишно е да се казва, че всички наши продукти са произведени в съответствие с ECE R37 директиви, и нашите крушки имат Е1 етикет за съответствие с европейските стандарти.

Друго нововъведение в нашата продуктова гама са енергоспестяващите крушки – в последното десетилетие , опазванаето на околоната среда е от първостепено значение. Тези крушки пестят не само нашата  енергия, но и вашата.

Мотото на нашата компания е клиентът винаги да бъде доволен. Дългосрочното партньорство е възможно само  чрез гъвкавост, отлично съотношение цена / производителност, качество и надеждност.

Това ни прави това, което сме днес, и нашите установени клиенти могат да бъдат намерени  по целия свят. Ако сме ви заитригували, защо да чакате? Елате и разберете повече за нас, както и да изпробвате най-новата ни гама автомобилни крушки “Day-Light”.