MOOG

MOOG кормилни щанги и накрайници

Кормилната

щанга ( кормилна рейка) е тази част от управлението на  автомобила, на която се предава въртеливото движение от кормилната кутия. Тази щанга е централната свръзка между кормилната кутия и управлението на автомобила.

Кормилните щанги на MOOG  са първокачествени заместители на частите за първоначално вграждане. Изработени от закалена стомана, те имат по-малки отклонения от конвенционалните такива като по-този начин подобряват управляемостта дори в най-тежките пътни условия.

Как са постигнати такива резултати: Кормилните щанги MOOG имат изолиращи маншони , които предпазват металните елементи от

мръсотия, химикали и други замърсители, осигурявайки оптимално незамърсена среда и удължен живот.

Основни предимства:

  • Здравина: Предпочитана алтернативна резервна част заради висококачествената закалена стомана
  • Удобство: Всички необходими принадлежности са включени сппомагайки за лесна и бърза подмяна
  • Устойчивост: Революционният метод на изработка предлага издържливост и удължен живот

MOOG V-образна щанга намалява вибрациите :

MOOG  V-образната щанга подпомага окачването за намаляване на вибрациите в шасито. Гумите и останалата част от окачването обират повечето от тези вибрации, но именно V-образната щанга спомага за намаляване до минимум тези вибрации.

MOOG V-образните щанги са изработени от висококачествени материали и са преминали  високо-технологични процеси на обработка, за да Ви предоставят оптимално представяне и намаляване на вибрациите по купето на автомобила.

 

Как е постигната високата производителност:

MOOG V-образните щанги са изработени според най-високите стандарти на коване, заваряване и свързване на материалите. Използват се висококачествени гумено-метални тампони и безшевни ST 52 NBK DIN 2391 тръби.

Реултатът от изработката при конструкцията на МООG V-образните щанги е , че те абсорбират трептенията предавани към шасито, като намаляват шума и вибрациите по цялото купе.

Основни предимства:

Ефективност: Намалени вибрации и трептения дължащи се на висококачествени материали и изработка

Качество: Произведени от висококачествени гумено-метални MOOG тампони