Payen, Glyco, Goetze, Nural

Гьоце/Пайен

 

Федерал-Могул използва всякакви технологии и материали при производството на гарнитури за цилиндрови глави и маслени уплътнения, като фибран, графит, многослойна стомана(MLS) и  гарнитури от стомана и еластомерен материал(S/E).

 

 

Марката Goetze(Payen)  на Federal-Mogul  Ви представя гарнитури за цилиндрови глави със следните предимства:

 

  • Оптимално разпределение на тежестта върху цялата повърхност на гарнитурата
  • Оптимален дизайн за съвместимост според изискванията на всеки двигател
  • Устойчивост при изключително високи температури
  • Нашето дългогодишно партньорство с автомобилната индустрия гарантира , че всяка гарнитура е произведена според стандартите за прозиводство на резервни части за първоначално вграждане или на алтернативни производители.

 

 

 

Goetze(Payen)  е една от водещите търговски марки в световен мащаб за производство на висококачествени гарнитури от многослойна стомана(така наречените MLS-multi layer steel). Гарнитурите на Goetze(Payen) MLS , предназначени за лекотоварни автомобили, гарантират здравина и издържливост , както и цялост при уплътняване.

1.Гарнитурите Goetze MLS:

  • Повишават издържливостта и производителността
  • Намаляват измененията в цилъндъра
  • Спомагат за намаляване  консумацията на масло и вредните емисии изхвърлени в атмосферата
  • Намаляват измененията в структурата на двигателя

 

 

2. Гарнитури Goetze/Payen  със стоманена структура примесена с течен еластомер

 

Гарнитурите на Federal-Mogul за цилиндрови глави с марка Goetze/Payen стомана/еластомер(S/E) комбинират в себе си издържливостта на изцяло стоманените гарнитури с тези примесени с еластомерна течност(гумено покритие по цялата гарнитура). Резултатът от това „сътрудничество” на тези материали е : система за уплътняване с нисък коефициент на деформации в двигателя  и до 40% по-малко образувано натоварване при фиксирано затягане на уплътняващите течности.

 

Гарнитурите Goetze/Payen  също така имат отделна газообразна и течна система за уплътняване , което ги прави идеален избор , както за бензинови двигатели , така и за дизелови.

 

 
Брошура на търговската марка Payen
Ръководство за монтаж

 

 

Нюрал

 

 

Проектирани за оптимална производителност

 

AE Nüral буталата, произвеждани в най-модерните заводи на Federal Mogul по света, са проектирани да удовлетворят нуждите както на производителите на

товарни автомобили, така и на вторичния пазар. AE Nüral буталата имат еластичността, висока геометрична стабилност и минимална маса с цел да се намали триенето и да се предотврати блокирането.Допълнителни качества са:

 

· Дълга устойчивост

· Ниски емисии

· Подобрена икономия на гориво

 

 

Нашите бутала са подложени на многобройни тестове и инспекции по качеството в специални лаборатории оборудвани с модерни стендове,механични и хидравлични преси, както и апаратура за контрол и изпитания на двигателите.

 

Ангажиментът на Federal-Mogul за техническо съвършенство е

направил спечелилото награди бутало Monosteel® промишлен стандарт  за тежкотоварни дизелови автомобили, като към днешна дата са произведени повече от 3,5 милиона бутала. Следващото поколение, наречено

Magnum Monosteel®, прави

нова крачка към намаляване на масата на буталото с до седем процента и въвежда уникалната „двулентова“ пола на буталото, която намалява триенето с до 17 процента.